Winnaar Prijs Beste Onderwijsinnovatie 2024

De missie van de NVMO is het bevorderen van ontwikkeling en onderzoek van gezondheidszorgonderwijs. Voor dit doel kent de NVMO onder meer de Prijs voor de Beste Onderwijsinnovatie die tweejaarlijks wordt uitgereikt tijdens het NVMO Congres.

Dit jaar waren er in totaal  waren er in totaal 8 voordrachten, zonder uitzondering van hoge kwaliteit en voorzien van alle benodigde informatie die zich aan hadden gemeld voor de Prijs Onderwijsinnovatieprijs 2024 van de NVMO.
De jury, die bestond uit 6 leden van verschillende herkomst en achtergrond inclusief een student, vond het een eer om zoveel nieuwe en mooie onderwijsinitiatieven te leren kennen.
Tegelijkertijd was het daardoor ook een moeilijke opgave om tot een prioritering te komen. Maar na een uitgebreide discussie is dat uiteindelijk toch gelukt, alhoewel de onderlinge verschillen klein waren.
Daarbij heeft de jury zich gebaseerd op de criteria zoals beschreven op de de NVMO website, waarbij vooral het innovatieve karakter een belangrijke rol heeft gespeeld.

Genomineerden waren:

  • Universiteit Utrecht | Cursus Persoonlijke en Professionele Ontwikkeling (PPO)
  • Radboudumc | Buitengewoon Baanbrekend
  • UMC Utrecht | Leergang Kwalificatie Klinisch Onderwijs (KKO)

De jury heeft UMC Utrecht | Leergang Kwalificatie Klinisch Onderwijs (KKO) uitgeroepen als winnaar Beste Onderwijsinnovatie 2024. Voorzitter van de jury Mirjam oude Egbrink feliciteerde de genomineerden en de prijswinnaar. Allen ontvingen zij een certificaat en de winnaar een prijs van 1.500 euro.

Klik hier voor de presentatie van Mirjam oude Egbrink en voor meer informatie over de voordrachten.

Banner
Banner
Banner

Zorgverleners voor de wereld van morgen

15 en 16 mei Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee