Gereduceerd tarief lidmaatschap IAMSE

Informatie
Auteurs
Bohn Stafleu van Loghum
Soort article
Mededelingen
Verscheen in

Leden van de NVMO kunnen tegen een gereduceerd tarief lid worden van IAMSE, de International Association of Medical Science Educators. Deze vereniging stelt zich tot doel het medisch onderwijs te verbeteren door middel van docentprofessionalisering en door ervoor te zorgen dat de wetenschappelijke aspecten binnen de medische opleiding behouden blijven. Ze doet dit door onderling onderwijsmaterialen, methoden en ervaringen uit te wisselen en voor elkaar een internationaal multidisciplinair forum te zijn.

Leden van IAMSE hebben direct toegang tot de laatste informatie via de IAMSE discussielijst, kunnen voordelig gebruik maken van activiteiten zoals de Web Audio Seminars en het jaarlijkse congres, en krijgen volledige toegang tot het peer reviewed online tijdschriftMedical Science Educator. Het tijdschrift komt 4 tot 6 maal per jaar uit en richt zich onder andere op ontwikkelingen in de basisopleiding, de klinische training en op het gebied van onderwijsmodellen en onderwijstechnologie.

Als NVMO lid kunt u voor $99 per jaar (momenteel ca 70 euro) lid worden van IAMSE (normaal $ 125). Het lidmaatschap biedt u een uitgesproken mogelijkheid om uw eigen ontwikkelingen in een internationaal kader te plaatsen en te bediscussiëren. Aanmelden kan via de websitewww.iamse.org. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij Peter de Jong (LUMC,http://p.g.m.de_jong@lumc.nl).

Banner
Banner
Banner

Zorgverleners voor de wereld van morgen

15 en 16 mei Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee