29 september: deadline indienen abstracts NVMO Congres 2025

Het NVMO Congres biedt een platform om onderwijsinnovaties en onderzoeksresultaten uit te wisselen. Met inmiddels meer dan 900 bezoekers, werkzaam bij verschillende opleidingen, wordt de veelzijdigheid van opleiden in de gezondheidszorg gerepresenteerd. Dit jaarlijkse congres vindt – net als afgelopen keer – weer plaats in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee op 15 en 16 mei. Het thema voor 2025 is: ‘Zorgverleners voor de wereld van morgen’.

We leven in een boeiende en heel snel evoluerende wereld met een toegenomen mobiliteit van patiënten en zorgverleners. Een wereld waarin we samen zorg moeten dragen voor mens en natuur. Een aantal belangrijke vragen zijn: hoe zal de wereld van morgen eruitzien? Op welke manier kunnen we onze zorgverleners het beste voorbereiden en levenslang laten meegroeien met de nieuwe ontwikkelingen die het zorglandschap drastisch zullen hertekenen? Op welke wijze gaan die zorgverleners in de toekomst samenwerken? En hoe maken we onze opleidingen ‘future proof’?

De deadline voor het indienen van van de abstracts is: zondag 29 september a.s.!

De voorstellen voor onderzoekspapers, praktijkposters, posters, workshops, rondetafelsessies, fringes en symposia zijn zeer welkom. Alle informatie is te vinden op onze website: NVMO Congres 2025 ‘Zorgverleners voor de wereld van morgen’

 

Banner
Banner
Banner

Zorgverleners voor de wereld van morgen

15 en 16 mei Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee